Sembla evident que quan parlem d'arquitectura fem referència a la construcció. Però per que es parla sempre del sector de la construcció i no de l'arquitectura? El mateix passa amb la gastronomia i la cuina. Parlem de la cuina catalana, la cuina gallega, i la gastronomia és el terme que ho engloba tot.
Això em planteja la pregunta d'on és el límit entre l'arquitectura i la construcció. Què és causa i què conseqüència. Com a arquitecte no puc deixar d'associar conceptes a geometría i no puc evitar pensar que les fronteres no son línies sinó plans infinits que contenen dues realitats inherents. O dues cares d'una moneda.
En fi, en aquest bloc tractarem els diferents punts del certificat LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) de manera clara i, espero, entenedora.
Això em planteja la pregunta d'on és el límit entre l'arquitectura i la construcció. Què és causa i què conseqüència. Com a arquitecte no puc deixar d'associar conceptes a geometría i no puc evitar pensar que les fronteres no son línies sinó plans infinits que contenen dues realitats inherents. O dues cares d'una moneda.
En fi, en aquest bloc tractarem els diferents punts del certificat LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) de manera clara i, espero, entenedora.
No hay comentarios:
Publicar un comentario